Echo samler de kristne ungdomsarbeidene i Vennesla

Echo samler de kristne ungdomsarbeidene i Vennesla

29.-30. april skal Echo, en tverrkirkelig ungdomsfestival, gå av stabelen i Vennesla!

Fra ungdomsarbeidet vårt, Refill, er Dagrun Strandberg, Ørjan Viste, Emma Wilhelmsen og Alida Lund med i komiteen som planlegger festivalen. Sammen med de andre ungdomsarbeidene har de møttes ukentlig i lang tid og gleder seg stort til denne helga.

Vi tok en rask prat med Dagrun for å få vite litt mer om Echo.

Echo samler de kristne ungdomsarbeidene i Vennesla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva er Echo?

- Echo er en festival hvor unge kan samles for å prise og feire Gud! Med konsert, aktiviteter, taler og mange gode minner! Dette er verdt å få med seg! Send ungdommen dit:)

Hva kommer til å skje denne helga?

- Det blir konsert med Lisa Børud, og det blir jo knall! Så skal mannen hennes, Chris Mikal Gustavsen tale. Han er ungdomspastor i Filadelfia Oslo. På dagtid blir det noen seminarer som ungdommen kan velge selv. Og så blir det digg mat som Håkon Honnemyr og mange andre voksne hjelper til med.

Hva er tema for festivalen?

- Helgens tema er AVTRYKK. Vi ønsker at denne helgen skal være med på å sette et tydelig og varig avtrykk i ungdommen!💙, sier Dagrun med et smil.

Hva har vært det gøyeste i forbindelse med planleggingen av Echo?

- Det er sabla gøy at alle menighetene er sammen om dette! Og nå er også mange ungdom involvert og de er superviktige, sier Dagrun engasjert før hun suser videre. 

Echo blir arrangert 29.-30. april i nye Vennesla kirke.

Echo samler de kristne ungdomsarbeidene i Vennesla
Powered by Cornerstone