Vil du jobbe med ungdom i Norkirken Vennesla?

Vil du jobbe med ungdom i Norkirken Vennesla?

Vi har ledig stilling i pastorteamet i Norkirken Vennesla som ungdomspastor i 50%.

Vi leter etter deg som er glad i å være med ungdom og ønsker å inspirere dem til å følge Jesus!  Du må ha fokus på å bygge relasjoner, lede gjennom teamarbeid, kunne undervise noe og organisere. Du vil få ansvar for menighetens konfirmantarbeid, ungdomsarbeidet Refill og tweens arbeid i Yngres.

Som ansatt blir du også en del av menighetens pastorteam. Samarbeid i team og pastoral funksjon for menigheten er også en del av ditt ansvar.

Om oss

Norkirken Vennesla er en menighet på nærmere 350 medlemmer, og mange utover det som er knyttet til fellesskapet vårt. Guds ord, fellesskap og engasjement utover vårt eget er viktig for oss, og barn og ungdom har en spesiell plass. En av våre kollegaer går over i ny jobb, vi søker derfor etter en ny kollega i menighetens pastorteam.

Kompetanse

Personlig egnethet og relevant erfaring vurderes høyt. Men vi ser også etter utdanning på høyskolenivå innen feks ungdom og kommunikasjon, teologi, ledelse og pedagogikk.

Den som ansettes må arbeide ut fra Normisjons visjon og verdier, slik de er beskrevet i verdidokumentet for Normisjon. Det må fremvises godkjent politiattest. Lønns- og arbeidsforhold følger Normisjons regulativ.

Søknad

Vi ønsker en kortfattet søknad med CV. Send denne på e-post til Anne Honnemyr: anne@norkirkenvennesla.no.

Eller via annonsen på Finn.no.

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon må du gjerne ta kontakt med leder av pastorteamet, Anne Honnemyr, mobil 993 92 404.

Søknadsfrist: 12.04.22

 

Powered by Cornerstone